GARANCE KVALITY

Značka GARANCE KVALITY Svazu výrobců asfaltových pásů v ČR

Technická pravidla SVAP 01 - Požadavky na asfaltové pásy
Stáhnout ZDE

Dokument Technická pravidla SVAP 01 stanovuje minimální technické požadavky na asfaltové pásy určené pro konkrétní použití ve stavbě v podmínkách ČR a slouží tak jako podklad pro udělení značky GARANCE KVALITY. Značka GARANCE KVALITY je chráněna ochrannou známkou Svazu výrobců asfaltových pásů v ČR a o jejím udělení Svaz rozhoduje. Svaz uveřejňuje ověřený seznam výrobků označených značkou GARANCE KVALITY nabízených na českém trhu.

Dokument Technická pravidla SVAP 01 dále může sloužit široké laické a odborné veřejnosti jako zdroj informací o obvyklé úrovni vlastností asfaltových pásů, vyráběných podle harmonizovaných evropských norem, vhodných pro použití v podmínkách ČR. Technická pravidla SVAP 01 tak především využijí studenti a učitelé odborných a vysokých škol, projektanti a architekti, realizační firmy, technické zkušebny a výrobci a dodavatelé asfaltových pásů působící v ČR.

Abeceda asfaltových izolací

Odborná publikace Svazu výrobců asfaltových pásů v ČR
Barevný formát A4, 45 stran, cena 199,- Kč

Zdarma stáhnout ZDE

Z obsahu:

• Historie asfaltových hydroizolačních pásů
  • Současná technologie výroby
  • Vlastnosti asfaltových pásů
  • Použití asfaltových pásů pro hydroizolace staveb
  • Požadavky ČSN 73 0605-1:2014 Hydroizolace staveb - Povlakové hydroizolace - Požadavky na použití asfaltových pásů
  • Doplněna obrazová dokumentace
  • Tématické přílohy s fotodokumentací

Pokud si přejete být informováni o novinkách ze Svazu výrobců asfaltových pásů v ČR, zaregistrujte se zde:

ABECEDA ASFALTOVÝ IZOLACÍ

vydání leden 2016

• Publikace SVAP pro širokou odbornou veřejnost
  • Obsahuje informace o výrobě, vlastnostech a použití asfaltových pásů pro hydroizolace staveb
  • Doplněna obrazová dokumentace
  • Obsahuje požadavky ČSN 73 0605-1

Publikace ke stažení ZDE nebo k dostání v tištěné podobě u členů Svazu výrobců asfatových pásů v ČR.